Tai Chi Kungfu Push Hands Chin Na

 

NIET TE MISSEN !

WORKSHOP-WEEKEND

IN BELGIË

MET MASTER

ROBERT WĄS

VAN YMAA POLEN

10 en 11 juni 2017

¤¤¤¤

         taijiquan
         martiale
      toepassingen

¤¤¤¤

         taijiquan
    pushing hands

¤¤¤¤

     basistraining + 2-persoonstraining
      rechtzwaard
(taijiquan / kung fu)

¤¤¤¤

     basistraining + 2-persoonstraining
       lange stok
(taijiquan / kung fu)

¤¤¤¤

Klik hier voor meer informatie.

 

Welkom op de site van YMAA België

YMAA (Yang's Martial Arts Association) is een internationale organisatie die gesticht werd door Yang Jwing-Ming om traditionele taijiquan (tai chi chuan), kungfu en qigong (chi kung) te bevorderen en te verspreiden. Yang Jwing-Ming is een gereputeerde Chinese meester die in Californië woont. Hij is de auteur van tientallen boeken en dvd's. YMAA heeft 50 scholen in 17 landen in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Zuid-Afrika en het Midden-Oosten. Ze volgen allemaal hetzelfde programma.

Erik Elsemans is door dr. Yang aangeduid als zijn vertegenwoordiger in België en studeert sinds 1996 bij hem. In tien jaar tijd ging hij vijfentwintig keer naar Amerika, telkens voor anderhalve maand, om er persoonlijk met dr. Yang te studeren. Hij heeft ook tientallen seminars gevolgd en samen gegeven met dr. Yang in België, Nederland, Polen, Hongarije, Frankrijk, Portugal en de Verenigde Staten en is door hem erkend als 'YMAA Coach Instructor'.

YMAA biedt een uitzonderlijk uitgebreid, volledig en diepgaand systeem voor traditionele tai chi chuan en kungfu. Je kan je beperken tot bepaalde aspecten van dat systeem (bvb. enkel taijiquan beoefenen voor relaxatie en gezondheid), maar als je meer wilt, kan je het volledige YMAA-systeem volgen. Het gaat dan om een ernstige, veeleisende studie van vele jaren. Wie te ver van onze scholen woont of geen tijd heeft om onze regelmatige lessen te volgen, komt al een heel eind door onze workshops te volgen.

Een ander sterk punt van YMAA is dat je een gradensysteem kan volgen (voor kungfu is dit verplicht, voor taijiquan niet). Het is een duidelijk en goed gestructureerd programma dat je toelaat stap per stap te evolueren langs een duidelijk uitgestippelde weg.